Dárek ze ZOO Chleby


Máte ve svém okolí milovníka zvířat? Překvapte jej některým z dárků ze ZOO Chleby.

Pro ty, kteří se nebojí práce, nabízíme zážitkový program Den ošetřovatelem v zoo. Jedinečná šance zažít pracovní den našich chovatelů na vlastní kůži. 

Pro mladší zájemce nabízíme odlehčenou, ale neméně zodpovědnou, variantu, a to Ošetřovatel Ekocentra junior. Program probíhá v Mendelově ekocentru, kde si mladý chovatel vyzkouší péči o tamější druhy - plazy (hady, želvy, agamy, gekončíky, chameleona, bazilišky, leguána aj.), drobné savce (morčata, pískomily, myšky, králíky, činčily, ježky, drápkaté opičky..), bezobratlé (strašilky, pakobylky, zlatohlávky, šváby, sklípkany, veleštíra..). 

Těm, kteří chtějí zvířata z Mendelova ekocentra poznat blíže, ale bez práce, nabízíme Kontaktní program. Ukážeme vám zajímavé zástupce z řad plazů, drobných savců, či bezobratlých. Můžete také zkusit překonat svůj strach (např. z hadů, strašilek) a zjistit, že vůbec nejsou tak hroziví, jak jste si mysleli. 

Všechny zážitkové programy lze věnovat jako dárek. Kupující získá dárkový poukaz, který může zabalit pod stromeček. Vše lze vyřídit velice jednoduše - po vyřízení objednávky lze dárkový poukaz zaslat poštou, či e-mailem k vytisknutí. Je možné domluvit i osobní vyzvednutí, ale pouze po telefonické dohodě (702 186 910). 

Chcete-li darovat návštěvu zoo bez dalšího programu, nabízíme vstupenky na rok 2019. Cena je stejná jako u standardních vstupenek (140 Kč/dospělý, 100 Kč/dítě, důchodce).  Zasíláme poštou, či připravíme k osobnímu vyzvednutí (pouze po tel. dohodě 702 186 910). 

 




ZOO plná zážitků
По-русски Polski Deutsch English
Poslat email Homepage
Zoo Chleby